Usta: Akyazı'da tarihler yazılacak

Usta, Akyazı'da çok daha büyük zaferler alacaklarını söyledi

Usta: Akyazı'da tarihler yazılacak
Trabzonspor'un yapımı devam eden Akyazı Stadı'nı ziyaret eden Kulüp Başkanı Muharrem Usta, "Burada nice tarihler yazılacak" dedi.

Bordo mavili kulübün Başkanı Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyeleri, vefatının 3’üncü yıldönümünde kulübün eski oyuncularından Kadir Özcan'ın kabrini ziyaret etti. Ziyaret sırasında açıklama yapan Başkan Usta, Galatasaray karşısında alınan galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Galatasaray maçından sonra bütün camia olarak mutluyuz. Bütün camia derken Trabzonspor markasını konuşuyoruz. Çünkü herkes o marka altında birleşiyor. O marka altında çok değerli büyüklerimiz, abilerimiz, kurucularımız, taraftarlarımız, yöneticilerimiz, futbolcularımız, yurt içinde ve yurt dışında milyonlarca insan var. Elbette insanın doğasında ölüm de var" dedi.

"ALTIN NESLİ UNUTMAMAMIZ LAZIM"
Başkan Usta, aralarından ayrılanlar olduğuna dikkat çekerek açıklamalarını şöyle sürdürdü:
"Her birine Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Kadir abimiz de onlardan birisi. Ona şükranlarımızı sunuyoruz. O ve onun gibiler, hepsi bu markaya katkı sağlamışlardır. Şu var ki bu nesil büyük Trabzonspor'un ortaya çıkmasında en büyük pay sahibidirler. Onlar altın nesil ve altın futbolculardır. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Onları unutmamamız lazım. Üzerimize düşen budur. Biz ne kadar kıymet bilirsek gelecek nesiller de bunu devam ettirirler. Büyük camiaya yakışan budur. Allah rahmet eylesin."

"ZAFERLERE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK"
Usta ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra yapımı devam eden Akyazı Stadı’nı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Akyazı Stadı için 'Artık oldu oluyor' yorumunda bulunan Usta, "Karşıdaki direkler söküldü ve bir güzellik ortaya çıktı. Bordo mavi altında, Trabzonspor'un beyaz yazısı bence stadyumda müthiş bir ahenk oluşturdu. Renkler çok güzel. Burada nice tarihler yazılacak. Burası Trabzonspor’un nice zaferlerine, dirilişine ve varoluşuna ev sahipliği yapacak. Şu anki haliyle bile bize bunu hissettiriyor ve heyecanlandırıyor. Özetlemek gerekirse; 'geliyoruz!' "diyerek açıklamalarını noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler