Usta adaylıktan çekildi!

Trabzonspor Başkan adaylarından Tahsin Usta da çekildiğini duyurdu. Usta adaylıktan çekildiğini şu sözlerle duyurdu; Türk sporunun ve futbolunun olmazsa olmazı, mücadelenin, hırsın, başarının, sevginin ve adaletin simgesi Trabzonspor  5-6 Aralık tarihleri

Usta adaylıktan çekildi!

Trabzonspor Başkan adaylarından Tahsin Usta da çekildiğini duyurdu.

Usta adaylıktan çekildiğini şu sözlerle duyurdu;

Türk sporunun ve futbolunun olmazsa olmazı, mücadelenin, hırsın, başarının, sevginin ve adaletin simgesi Trabzonspor  5-6 Aralık tarihlerinde seçimli genel kurulunu yapacak. Trabzonspor’un içinde bulunduğu olağanüstü sıkıntılı, maddi ve sosyal sorunlar hiçbir koşulda  mücadele azmini kaybetmeyen biz Trabzonsporlulara  çözümün ve yeniden başarının parcası olmak üzere  sorumluluklar yüklüyordu. Bu tarihi dönemeçte Trabzonspor hem kendi içinde tüm dinamikleriyle ve Türk futbolunun diğer unsurlarıyla yeniden barışması, buluşması gerekiyordu.

Bu sorumluluk bilinciyle, arkadaşlarımızla birlikte kulübün sorunlarının çözümüne, Trabzonspor Kulübü Başkanlığına ve yönetimine talip olduk. Yaşadığımız süreç bize birkez daha gösterdi ki tüm camiamızın Trabzonspor’u yaratan ve yaşatan ilkeler doğruldusunda kayıtsız,şartsız birlikte olması, katkı yapması özlenen günleri yeniden yaratacaktır.

Genel kurulda fazla aday ve listenin olmasının Trabzonspor’un zenginliği ve büyüklüğünü gösteriyor  olmasına inanmamıza rağmen,  güclerin dağılmış olması, yapılması gereken yeni hamle ve gerekli değişiklikleri olumsuz etkileyeceği inancındayız.

Trabzonspor’a olan sonsuz sevgimiz ve milyonlarca taraftarımız ile kongre delegelerimize olan saygımızla, Trabzonspor’un menfaatleri gereği  adaylıktan çekilmiş bulunuyoruz. Trabzonspor’a olan sevdamız ve hizmet etme arzumuz bundan böyle de artarak devam edecektir. Seçilecek yönetim hepimizin yönetimi olacak ve bizimde yardım etmek görevimiz olacaktır.Yapılacak kongrenin Trabzonspor’a başarı getirmesini, huzur sağlamasını diliyor adaylıktan çekildiğimizi kamuoyuyla paylaşıyoruz.

Saygılarımızla,

Tahsin USTA

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler