Usta açıkladı; Birleşme olacak mı?

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, bordo-mavili kulübü layık olduğu yere getirmekte kararlı olduklarını belirterek, Trabzonspor'da köklü bir değişimin peşinde olduklarını söyledi. "Camiamız başını dik tutsun" diyen Usta, iyi bir yönetimle sorunların

Usta açıkladı; Birleşme olacak mı?

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, bordo-mavili kulübü layık olduğu yere getirmekte kararlı olduklarını belirterek, Trabzonspor'da köklü bir değişimin peşinde olduklarını söyledi. "Camiamız başını dik tutsun" diyen Usta, iyi bir yönetimle sorunların üstesinden geleceklerini vurguladı.

Trabzonspor'da 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan Olağan Genel Kurul kısa bir süre kalan başkan adayı Muharrem Usta gezilerini tüm hızıyla sürdürüyor. Trabzon'da yaptığı temasların ardından sırasıyla Bursa, İstanbul ve Ankara'da düzenlenen organizasyonlarla Trabzonspor kongre üyeleriyle bir araya gelen Usta, Trabzon'a dönerek saha çalışmalarına devam etti. Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Başkan ve temsilcileriyle öğle yemeğinde bir araya gelen Usta, daha sonra Of ve Çevresi Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Aksoy ve üyeleri ziyaret ederek projelerini anlattı. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ü makamında ziyaret eden Usta, ardından Trabzonspor Divan Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek onların fikirlerini aldı.

"TRABZON'DA BİR DEĞİŞİMİN PEŞİNDEYİZ"

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılacak Olağan Genel Kurul'da, bordo-mavili kulübün kongre üyelerinden ve vatandaşlardan büyük bir destek gördüğünü belirterek, "Ben bir önceki seçimde çok küçük bir oyla kaybetmiştim. 35 oy daha alabilsek bizim yönetimimiz göreve gelecekti. O günden beri camiaya çok yakın temaslarımız oldu. Camia bizi daha yakından tanımış oldu. Kamuoyuna bakılırsa çok ciddi bir şansımız var. Ama tabii seçim bu. Biz Trabzonspor'da bir değişimin peşindeyiz. Kulübün çok önemli sorunları var. Yeni bir yönetim ile, yeni bir yönetim anlayışı ile, yeni bir dünya inşa etmeye çalışacağız" dedi.

"TRABZONSPOR CAMİASINA ŞAMPİYONLUK HEDİYE ETMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE YOLA ÇIKTIK"

"Trabzonspor gibi bir dünya markası her zaman kaynak bulabilir" diyen Usta, "Trabzonspor'un iyi yönetilmeye ihtiyacı var. İyi bir yönetim olursa Trabzonspor'un parasını da yönetir, hocasını da yönetir, oyuncusunu da, camiasını da... Ülkeye önemli mesajlar verir. Trabzonspor camiasında dünyada kendisini yönetici olarak ispat etmiş önemli bir sürü insanımız var. Ama onlar da küskün. Tüm kötü olgulardan Türkiye'ye iyi mesaj çıkartmak için göreve talibiz. 50. yılımızda Trabzonspor camiasına şampiyonluk hediye etmek için var gücümüzle yola çıktık ve buna kalbimden inanıyorum. Camiamız başını dik tutsun. Delegelerimiz bütün etkenlerden arınsın ve sandığa gittiklerinde, kim ne derse desin önce Trabzonspor'u düşünsünler ve ona göre oylarını kullansınlar" ifadelerini kullandı.

"BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ"

Başarı odaklı bir yönetim olacaklarını vurgulayan Usta, "Başarı odaklı olmayan ve aman camiada kısık sesle konuşalım diyen bir yönetim bizi birleştiremez, yarınlara taşıyamaz. Bu marka da asla bunu hak etmiyor. Bizim büyüklerimiz Trabzonspor gibi bir eser ortaya çıkarmışsa bunun altına biz başımızla, gövdemizle ve kolumuzla gireriz. Çünkü arkamızda dev bir camia var. Birlikte yürüyeceğiz, birlikte inşa edeceğiz. Bunu mutlaka başaracağız" şeklinde konuştu.

"İYİ BİR KONGRE OLACAK"

Usta, 5-6 Aralık tarihlerinde yapılacak genel kurulun sağlıklı bir ortamda geçeceğine olan inancının tam olduğunu belirterek, "Bunun olacağına hep birlikte göreceğiz. Geçtiğimiz mali kongrede ve divan genel kurulunda biz bunları yaşadık ama bütün Türkiye'ye, ciddi bir şekilde Trabzonspor kongresinden yayın yapılacak. Olabilecek sıkıntılar da kongrenin Hayri Gür'e taşınarak büyük oranda halledildi. Bütün tedbirlerin organize edileceği ile ilgili kamu kuruluşlarının organize edeceği ile ilgili olarak bende soru işareti kalmadı. Kongrenin iyi geçeceğini düşünüyorum. Bu konuda rahat olunması gerekir" dedi

"HER ZAMAN TRABZONSPOR'UN EMRİNDEYİZ"

Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, her zaman Trabzonspor'un emrinde olacaklarını dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Bir önceki seçimde kaybettiğimizde sadece seçilmek için orada olmadığımızı, kaybetsek de Trabzonspor'un emrinde olduğumuzu göstermek adına yolculuğumuz devam ediyor. Kırmadan, dökmeden, ağır eleştiriler yapmadan bir süreç yaşadık. Yeni bir seçim yaşıyoruz. Kazanabiliriz de kaybedebiliriz de. Biz Trabzonspor'un başkanının vereceği hizmetlerle yolumuza devam ederiz. Trabzonspor'u merkeze koyuyorsak buranın mutlu olması hepimize yetiyor. Yeter ki biz de oraya destek verelim. Camiamız bunu hak ediyor. Bu örnekleri çok gördük biz camiamızda. Bunun dışında hareket etmemiz zaten doğru olmaz. Kaybetsek de biz yine Trabzonspor'un hizmetinde olacağız. Bize yakışan da budur."

"TRABZONSPOR İÇİN FEDAKARLIK YAPMAYA AÇIK KARTLA DEVAM EDİYORUM"

Usta, Trabzonspor Divan Üyelerinin birleşme ile ilgili temennileri üzerine ise, "Trabzonspor camiası birleşme adına neye karar verirse buna uyacağımı her zaman söyledim. Mevcut yönetim kurulu kongre sürecini açıklamadan ortaya çıkmayı çok etik bulmadım. Açıkladıklarında kararımı vereceğimi hep söyledim. Seçimi kaybettiğimiz günden beri ise bu yönde çalışmalarımızı sürdürdük. Birleşme adına Sayın Celil Hekimoğlu ile hem arkadaşlarım hem ben görüştüm. Camianın önde gelen isimleriyle de görüştüm. Trabzonspor camiası neye karar verirse ben varım dedim. Trabzonspor menfaati için varız. Geleceğimiz için varız. Çocuklarımız için varız. İtibarımızı yükseltmek için varız. Ekonomiyi düzeltmek için varız. Yeni şampiyonluklar görmek için varız. Seçim gününe kadar da varız. Ama şimdiye kadar böyle bir birleşme olmadı. Muharrem Usta ve ekibi ekonomik sorunlar, sportif sorunlar dahil 50. yıldaki şampiyonluk hedefi dahil, itibar yönetiminin birinci sınıf olması dahil, Trabzonspor'u layık olduğu yere getirmekte kararlıyız. Taraftarlarımız canlarını hiç sıkmasın. Trabzonspor için fedakarlık yapmaya halen daha açık kartla devam ediyorum" şeklinde konuştu.

Usta açıkladı; Birleşme olacak mı?

Usta açıkladı; Birleşme olacak mı?

Usta açıkladı; Birleşme olacak mı?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor