"Uslu, kaostan yararlanmak mı istiyor?"

Trabzon'da Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırının ardından gelen tepkiler üzerine 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu açıklamalarda bulundu.İşte 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu'nun açıklaması;"Süper Lig'de oy

"Uslu, kaostan yararlanmak mı istiyor?"
Trabzon'da Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırının ardından gelen tepkiler üzerine 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu açıklamalarda bulundu.

İşte 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu'nun açıklaması;


"Süper Lig'de oynanan Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçından sonra Rize dönüşünde Fenerbahçe'ye yapılan saldırıdan dolayı özellikle sorumluluk sahibi yetkililerin yaptığı Trabzon'u hedef alıcı açıklamaları şiddetle kınıyoruz. Olayın ne olduğunun dahi belli olmadığı bir ortamda, rakip ve Trabzonspor taraftarlarını tahrik edici açıklamaların, hiç kimseye bir faydası olmadığı açık olarak ortada. Özellikle Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu'nun Trabzon şehrini ve Trabzonspor taraftarını hedef alıcı beyanlarıyla daha fazla kaos yaratarak bundan nemalanmak mı istiyor?"

"Ülke genelinde toplumu geren bir takım provakatif eylemlerin had safhada olduğu bu günlerde, şiddetle kınadığımız bu talihsiz olayın kimler tarafından yapıldığı tespit edilmeden insafsızca,art niyetli bir şekilde Trabzon şehrini ve Trabzonspor'u hedef almak düşündürücüdür. Bazı basın organlarında yapılan bu insafsızca, hedef alıcı açıklamalar, kabul edilemez"

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor