Ünlü yorumcudan bomba Trabzonspor iddiası!

Ünlü spor yorumcusu Tanju Çolak bomba bir iddiada bulunarak Trabzonspor’un önümüzdeki sezon için anlaştığı teknik direktörün adını açıkladı.   Bir televizyon programında yayınlanan spor programında konuşan ünlü spor yorumcusu Tanju Çolak bomba bir iddiada

Ünlü yorumcudan bomba Trabzonspor iddiası!
Ünlü spor yorumcusu Tanju Çolak bomba bir iddiada bulunarak Trabzonspor’un önümüzdeki sezon için anlaştığı teknik direktörün adını açıkladı.
 
Bir televizyon programında yayınlanan spor programında konuşan ünlü spor yorumcusu Tanju Çolak bomba bir iddiada bulunarak Trabzonspor’un yeni hocasının adını verdi.
 
Tanju Çolak program'da yaptığı açıklamada “Trabzonspor gelecek sezon için Braga teknik Direktörü Paulo Fonseca  ile anlaşmaya vardı. İmzalar atıldı, sözleşme de yapıldı Bu bilgiyi başkan Muharrem Usta ya da başka bir yöneticiden almadım. Bu bilgi bana Makedonya'dan çok sevdiğim bir dostumdan geldi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler