Uğurcan Çakır'a teklif yağmuru! Trabzonspor limiti belirledi

Trabzonspor'da takım kaptanı Uğurcan Çakır'a başta İngiltere ve Fransa'dan olmak üzere çok sayıda takım ilgi gösteriyor.

Uğurcan Çakır'a teklif yağmuru! Trabzonspor limiti belirledi

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon elde edilen şampiyonlukta önemli bir pay sahibi olan milli kaleci Uğurcan Çakır'a çok sayıda takım ilgi gösteriyor.

Yaptığı açıklamada "Kulüp menfaatlerine uyarsa gidebilirim" diyen Uğurcan Çakır için Fransız ve İngiliz ekipleri sıraya girdi.

26 yaşındaki kaleci için Sheffield United, Everton ve Monaco'nun harekete geçtiği ve Trabzonspor'un kapısını çalacağı belirtiliyor.

Trabzonspor'un, Uğurcan Çakır için 15 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli belirlediği ve bu rakımın altındaki teklifleri değerlendirmeye almayacağı ifade ediliyor.

Sezon başında Karadeniz temsilcisi ile sözleşmesini yenileyen Uğurcan Çakır'ın, Haziran 2027'ye kadar kontratı bulunuyor.

UGURCAN CAKİR TS

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler