Uğur Demirok şokta!

Trabzonspor’un 1922 Osmanlıspor ile Uğur Demirok transferi konusunda görüşmelere başlamasını borsaya bildirmesi oyuncu ve menejerini şok etti. Trabzonspor’a devre arasında Akhisar Belediyespor’dan transfer edilen stoper oyuncusu Uğur Demirok’un transfer b

Uğur Demirok şokta!

Trabzonspor’un 1922 Osmanlıspor ile Uğur Demirok transferi konusunda görüşmelere başlamasını borsaya bildirmesi oyuncu ve menejerini şok etti.

Trabzonspor’a devre arasında Akhisar Belediyespor’dan transfer edilen stoper oyuncusu Uğur Demirok’un transfer belirsizliği kafa karıştırmayı sürdürüyor.

Trabzonspor’un 1922 Osmanlıspor ile görüşmeleri ve anlaşmaları diye bir şeyin söz konusu olmadığını Haber61 Spor Servisine açıklayan menejer Uğur Avadan, "iki takım görüşmüş anlaşmış. Bizim hiçbir şey den haberimiz yok. Biz Uğur ile "Trabzonspor’da kalmak ve yeniden forma için savaşmak mı, yoksa başka takıma mı gitmek mi" istediği  konularını konuşurken böyle bir hadise gerçekleşti. Biz de şok olduk. 1922 Osmanlıspor ile ne para konusu konuştuk ne de anlaşma sağladık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor