Uğur Demirok: "Formayı benden kimse alamayacak"

Akhisar'dan Trabzonspor'a gelen yarım sezon oynadıktan sonra sezon başında Osmanlıspor'a kiralanan Uğur Demirok, Trabzonspor'da açılacak yeni sayfanın içinde yer almak istediğini söyledi. Kariyeri boyunca oturup, sadece idman yapıp para kazanmak yerine he

Uğur Demirok: "Formayı benden kimse alamayacak"

Akhisar'dan Trabzonspor'a gelen yarım sezon oynadıktan sonra sezon başında Osmanlıspor'a kiralanan Uğur Demirok, Trabzonspor'da açılacak yeni sayfanın içinde yer almak istediğini söyledi.

Kariyeri boyunca oturup, sadece idman yapıp para kazanmak yerine hep oynamayı tercih ettiğini ve bunun için de Osmanlı’ya giderek sezonu tamamladığını söyleyen Uğur Demirok, “Elbette ki Trabzonspor’a gitmek ne kadar sevindirdiyse ayrılmak da o kadar üzdü. Ancak pes etmek, vazgeçmek olmazdı. Osmanlı’da çok iyi bir hava yakaladık. İyi bir ortam ve bize çok yardımcı olan bir teknik ekibimiz vardı. Zaten bunun sonuçları da ortada. Başarı için temel şartların üzerine iyi bir performansı da ekleyince işler istediğimiz gibi gitti” dedi.
 
Trabzonspor’daki yeni oluşumda yer almak için kendisini her anlamda hazır hissettiğini de sözlerine ekleyen Uğur Demirok şöyle konuştu: “Ben, her zaman Trabzonspor’a dönme fikrini aklımda hazır tuttum. Bu benim için elbette ekstra bir motivasyon da oldu. Trabzonspor’un kötü bir sezon geçirmesine herkes kadar ben de üzüldüm ama yeni dönem öncesinde içimde en küçük bir tedirginlik yok. Ersun Yanal ve yeni yönetim ile birlikte 50. yıl için yeni bir sayfa açılıyor. Ben de bu sayfada yer almak istiyorum. Bu kez Uğur Demirok olarak formayı sırtıma sıkı sıkıya geçireceğim ve bir daha onu benden kolay kolay kimse alamayacak. Trabzonspor taraftarı beni Osmanlı’da oynarken bile hep destekledi, güzel şeyler söyledi. Onların ne istediğini biliyorum ve tekrar Bordo-Mavili formayla sahaya çıkacağım günü iple çekiyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler