UEFA'nın Trabzonspor için limit kararı!

UEFA ile görüşmelerini devam ettiren Trabzonspor için iyi sayılabilecek bir iddia ortaya atıldı.  İsviçre'de mali raporları UEFA'ya sunan Trabzonspor için kısıtlama cezası verileceği öne sürüldü.   İddiaya göre bordo mavili kulübe men cezası vermeyi düşün

UEFA'nın Trabzonspor için limit kararı!
UEFA ile görüşmelerini devam ettiren Trabzonspor için iyi sayılabilecek bir iddia ortaya atıldı.  İsviçre'de mali raporları UEFA'ya sunan Trabzonspor için kısıtlama cezası verileceği öne sürüldü.
 
İddiaya göre bordo mavili kulübe men cezası vermeyi düşünmeyen UEFA, daha önce 2014'te Galatasaray'a da uyguladığı kısıtlama cezasını devreye sokacak. 3 yıl sürecek bu kısıtlama cezasında bordo mavililer zarar,harcama ve maaş gibi mali konularda limitli hareket edecek. 3 yıl boyunca bu kriterlere uyulmaması durumunda ise men cezası verilecek. Dikkat edilmesi gerekenler arasında sponsor gelirlerinden maç günü gişe gelirlerine, transfer gelir giderlerinden personel giderlerine kadar bir çok madde bulunuyor.
 
Bu iddiaya ilişkin olarak ise Trabzonspor'dan herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler