UEFA'dan Trabzonspor'a telefon

Bordo Mavili Kulüp'ün sunumunun ardından kararı bu hafta içerisinde açıklaması beklenen UEFA yetkilileri Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu'nu arayarak son bir görüşmeye çağırdılar. Bu davet Trabzonspor cephesindeki umutları artırdı. Genel olarak yapılan

UEFA'dan Trabzonspor'a telefon

Bordo Mavili Kulüp'ün sunumunun ardından kararı bu hafta içerisinde açıklaması beklenen UEFA yetkilileri Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu'nu arayarak son bir görüşmeye çağırdılar.

Bu davet Trabzonspor cephesindeki umutları artırdı. Genel olarak yapılan sunumun beğenildiği ve detayların tekrar masaya yatırılacağı şeklinde yorumlanan bu gelişmenin detayları 11-12 Nisan'da yapılacak toplantının ardından netlik kazanacak.

Kötü senaryo ise yapılan sunumun ve gösterilen kaynakların ardından Belkalem, Constant ve Sefa konusunda yaşanan gelişmelerin UEFA cephesinde yeniden soru işaretleri oluşturması ihtimali. Bu oyuncuların tavırları Başkan Muharrem Usta'yı sinirlendirmiş, tepki göstermesine yol açmıştı. UEFA'nın yapılacak son görüşmenin ardından kararı ay sonuna kadar açıklaması bekleniyor. 

Futbolarena

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor