UEFA Trabzon'a ceza verir mi?

UEFA'ya geçtiğimiz günlerde savunma yapan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, kulübe ceza verilmesini beklemediklerini söyledi.   UEFA'nın kulübün geçmişine de baktığını kaydeden Usta   “UEFA, finansal fair play konusunda maziye bakarsa, ki bakıyor, orası

UEFA Trabzon'a ceza verir mi?
UEFA'ya geçtiğimiz günlerde savunma yapan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, kulübe ceza verilmesini beklemediklerini söyledi.
 
UEFA'nın kulübün geçmişine de baktığını kaydeden Usta   “UEFA, finansal fair play konusunda maziye bakarsa, ki bakıyor, orası kötü!.. UEFA’da sunumu ben yaptım. 4 yıllık gerçekçi bir iş planı sundum. Verdiğim bu planı, yönetimin bunu yapabilirliği, işe hâkimiyeti, güven gibi unsurlarla bakıldığında ceza vermeleri biraz zor olabilir.” “Ben onlara Trabzon’un durumunu tam şeffaflıkla anlattım. Neleri hem sportif, hem ekonomik anlamda yapabileceğimizi anlattım. Süreç yürümüştür. Bugüne kadar yapılanların daha iyisini yapacağım.”  dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor