Türkiye'deki tüm savunmacılar onu kıskanıyor

Trabzonspor'un deplasmanda G.Birliği ile 1-1 berabere kaldığı maçta son dakikada attığı golle takımına bir puan kazandıran Cezayirli yıldızı Medjani, savunmacı olmasına karşın attığı gollerle de dikkati çekmeye devam ediyor. Carl Medjani, bu sezon kritik

Türkiye'deki tüm savunmacılar onu kıskanıyor
Trabzonspor'un deplasmanda G.Birliği ile 1-1 berabere kaldığı maçta son dakikada attığı golle takımına bir puan kazandıran Cezayirli yıldızı Medjani, savunmacı olmasına karşın attığı gollerle de dikkati çekmeye devam ediyor. Carl Medjani, bu sezon kritik puanlar kazandırdı.
 
G.SARAY’A 2 GOLÜ VAR
 
Ligin en fazla gol atan savunma oyuncusu olan Medjani, ligde 6, Avrupa Ligi play-off turundaki Rostov maçında da 1 olmak üzere resmi maçlarda 7 gol kaydetti. Medjani’nin gol attığı 5 maçta Bordo Mavili takım 13 puan elde etti. Cezayirli, Galatasaray’a 2 gol atmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler