Tüm dünya Salih'i konuşuyor siz neyin derdindesiniz?

Trabzonspor'un Galatasaray'a karşı oynadığı karşılaşmada hakem eliyle katledilmesi ve maç içerisinde Salih Dursun'un hakemin elinden aldığı kırmızı kartı hakeme göstermesi tüm dünya basınında haber olup taraflı tarafsız herkesten destek alırken bordo mavi

Tüm dünya Salih'i konuşuyor siz neyin derdindesiniz?
Trabzonspor'un Galatasaray'a karşı oynadığı karşılaşmada hakem eliyle katledilmesi ve maç içerisinde Salih Dursun'un hakemin elinden aldığı kırmızı kartı hakeme göstermesi tüm dünya basınında haber olup taraflı tarafsız herkesten destek alırken bordo mavili kulüpte iki isim açıklamalarıyla herkesi şaşırttı.
 
Salih Dursun'un kırmızı kart görmesiyle ilgili açıklama yapan teknik direktör Hami Mandıralı "“Biz oyuncularımıza 'sizin işinizin top olması lazım' derim. Dolayısıyla bunları hangi futbolcu yaparsa yapsın bu yanlış. Sonuçta maçı yöneten bir hakem var. Kararları da o verir. Futbolcular ise sadece topla ilgilenmeliler" açıklamalarını yapmasının ardından Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın da "Salih'in gördüğü kırmızı kart gereksiz bir kart olabilir. Konuşarak mücadele etmeyeceğiz, ayaklarımızla, futbol bilgimizle oynayacağız. O anki stresle olabilir. "şeklinde görüş belirtti.
 
Bu iki ismin Salih'e destek olmak yerine eleştirir tarzda açıklamalarda bulunması Trabzonsporlu taraftarlardan tepki çekti. Salih Dursun'un düzene karşı dik durduğu görüşü herkesimde ağırlık kazanırken özellikle Mandıralı'nın da futbolcusuna destek olması gerektiğine vurgu yapıldı.
 
Öte yandan basın toplantısı yapan Başkan Muharrem Usta'da Salih'i desteklemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor