TSYD'den Trabzonspor'a ziyaret!

Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şube Başkanı Murat Taşkın ve yönetim kurulu üyeleri Trabzonspor'u ziyaret ederek, Başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştüler.   Şube başkanı Taşkın ve beraberindeki üyeler, yönetim kuruluna görevle

TSYD'den Trabzonspor'a ziyaret!
Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şube Başkanı Murat Taşkın ve yönetim kurulu üyeleri Trabzonspor'u ziyaret ederek, Başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştüler.
 
Şube başkanı Taşkın ve beraberindeki üyeler, yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dilediler.
 
Başkan Muharrem Usta, Trabzonspor’un her çok önemli bir marka olduğunu belirterek, “Türkiye’ye örnek olacak önemli işler yapmalıyız. Bu büyük marka eğitime, turizme ve her konuya katkılar yapar. Farklı işler üretmeliyiz. Basın mensuplarının bu konuda bizi zorlaması gerekir. Basın konusunda da projeler üzerinden hareket etmeliyiz. Medya gücü çok önemli. İyi iş çıkarıp, iletişimi iyi yapmalıyız” dedi.
 
18611-6n7t3x0f.jpg
 
18611-5r2c4m5o.jpg
 
18611-3t1x3z0o.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler