TS'li oyuncu cezalı

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Hüseyin Avni Aker stadında Balıkesirspor ile karşı karşıya gelen Trabzonspor'da Yusuf gördüğü kart sonrası cezalı duruma düştü.Karşılaşmanın 87. dakikasında rakibi iel mücadeleye giren Yusuf Erdoğan, formasından çekil

TS'li oyuncu cezalı

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Hüseyin Avni Aker stadında Balıkesirspor ile karşı karşıya gelen Trabzonspor'da Yusuf gördüğü kart sonrası cezalı duruma düştü.

Karşılaşmanın 87. dakikasında rakibi iel mücadeleye giren Yusuf Erdoğan, formasından çekilince faul bekledi. Hakem Yunus Yıldırım faul vermeyince Yusuf duruma itiraz etti ve sarı kart gördü.

Sonrasında daha önce oyundan alınarak yedek kulübesinde oturan Zeki'de hakeme itiraz etti ve o da Yunus Yıldırım'dan sarı kart gördü.

Yusuf Erdoğan gördüğü bu sarı kartla cezalı duruma düşerken önümüzdeki hafta Sivasspor ile oynanacak olan karşılaşmada forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler