TS'li Eski Yöneticiden Başkan Usta'ya Mesaj

Bordo-Mavili camianın etkili ismi,Muharrem Usta’nın gündem yaratan sosyal medya paylaşımlarından yola çıkarak şu ifadeleri kullandı: “Doğrusu oldu, Usta işbaşına geldi. Doğru işler de yapıyor. Ancak başkanın biraz daha sosyal medya yerine kendi ekibiyle k

TS'li Eski Yöneticiden Başkan Usta'ya Mesaj

Bordo-Mavili camianın etkili ismi,Muharrem Usta’nın gündem yaratan sosyal medya paylaşımlarından yola çıkarak şu ifadeleri kullandı: “Doğrusu oldu, Usta işbaşına geldi. Doğru işler de yapıyor. Ancak başkanın biraz daha sosyal medya yerine kendi ekibiyle kulübü yönetmesi gerekir. En büyük sıkıntı tek adamlıktan, diyalogsuzluktan yaşandı.”

‘En şanslı başkan’

“Usta belki de son dönemlerin en şanslı başkanı. Yönetiminde başkanlık yapabilecek en az 3-4 isimle çalışıyor. Mevcut problemleri tek başına çözmesi mümkün değil. O nedenle ekibiyle daha yakın çalışması kendi zihnini de berrak ve büyük projeler için açık tutacaktır... Basit sorunları çözmek için gereksiz enerji harcamak, doğru değil.” 

‘Luce ısrarı yanlış’

“Başkan belki Lucescu ismini telaffuz ettiği için seçim kazandığını düşünüyor olabilir. Ancak şunu bilmeli ki, Lucescu ismi kazanç sağlamayacağı gibi oy bile kaybettirmiştir. Lucescu’nun kişisel maliyeti değil, muhtemel talepleri ortaya konan genel felsefeyle kesinlikle örtüşmemektedir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor