TS'de Şota'nın alternatifi o isim!

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal'ın görevden ayrılmasının ardından başlayan hoca arayışlarında ilk isim Şota Arveladze oldu. Yapılacak görüşmeler sonucunda Şota ile anlaşma sağlanamazsa alternatif olarak  Hollandalı teknik adam Martin Jol ile te

TS'de Şota'nın alternatifi o isim!
Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal'ın görevden ayrılmasının ardından başlayan hoca arayışlarında ilk isim Şota Arveladze oldu. Yapılacak görüşmeler sonucunda Şota ile anlaşma sağlanamazsa alternatif olarak  Hollandalı teknik adam Martin Jol ile temasa geçileceği ifade edildi.
 
Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen ve bu yolda ciddi bir maddi yükün altına giren Trabzonspor takımı tecrübeli bir hocaya emanet etmek istiyor. İlk akla gelen Şota'nın alternatifi olarak tecrübeli teknik adam Martin Jol ile görüşülecek.
 
Şu anda boşta olan 59 yaşındaki teknik adam en son İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham'ı çalıştırmıştı. Jol ayrıca Premier Lig'de Tottenham, Almanya'da Hamburg, Hollanda'da ise Ajax'ı çalıştırdı. 
 
fft104mm3750519.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor