TS'de koltuk aşığı eski milletvekili!

Trabzonspor yönetiminin TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören'e doğrudan destek vermesi sonrası tepkiler dinmiyor.Trabzonspor taraftarları her kulvarda Başta i.H.O ve onun sözünden dışarıya çıkamayan yönetim kurulu üyelerine tepkilerini sürdürüyor.Yıldırım

TS'de koltuk aşığı eski milletvekili!

Trabzonspor yönetiminin TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören'e doğrudan destek vermesi sonrası tepkiler dinmiyor.

Trabzonspor taraftarları her kulvarda Başta i.H.O ve onun sözünden dışarıya çıkamayan yönetim kurulu üyelerine tepkilerini sürdürüyor.

Yıldırım Demirören'e açıkça destek verilmesine tepki koyan Trabzonspor taraftarları "Şike süreci böylece bitmiştir, bu süreci kabullenmeyen Demirören'e verilen destek Trabzon ve Trabzonspor'a ihanettir" görüşünde birleşiyorlar.

Yıldırım Demirörene karşı Haluk Ulusoy'u destekleyelim görüşünü savunmadıklarını ısrarla vurgulayan taraftarlar "Biz Ulusoy'cu da değiliz. Biz Trabzonspor'un hakkını kim gasp ettiyse ona karşıyız. Daha çok kim Trabzonspor'un hakkını ve alın terinin çalınmasına maşalık ettiyse ona daha çok karşıyız" dediler.

Başta İ.H.O  ve onun sözünden çıkmaya cesareti olmayan yöneticilere tepki gösteren Trabzonspor sevdalılarının en çok tepki gösterdikleri isimlerin başında gelen isim ise Asbaşkan Ali Kemal Başaran.

Yıllarca Trabzon'da Doktorluk yapan, saygın bir kişilik olan ve Trabzon'u Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 3 dönem Milletvekili olarak temsil eden Ali Kemal Başaran'ın sessiz ve pasifize edilmiş durumuna ise tepkiler dinmek bilmiyor.

Ali Kemal Başaran'ın Trabzon'a mal olmuş saygın ve sevilen kişiliği sayesinde Trabzon'un onu ödüllendirerek 3 dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gönderdiği vurgusu yapan Taraftarlar "Ali Kemal Başaran yıllarca uğraşarak kazandığı saygınlığını bitiriyor, onu baş tacı eden bu şehre karşı ihanet içerisinde, koltuk merakı yüzünden tüm bunlara değer mi, seni ki bu şehir 3 dönem TBMM koltuklarında oturttu, sen Trabzonspor'da Asbaşkan oldun da ne yaptın? sessiz sedasız pasifize olmuş şekilde o koltukta 3 gün daha fazla kalayım diye çaba gösteriyorsun, kendine saygın yoksa şu şehre borcun var. Borcunu öde ve bitmek üzere olan saygınlığın dibe vurmadan gereğini yap" şeklinde görüş belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor