TS taraftarıyla dalga mı geçiyorsunuz?

Trabzonspor’da Onur Kıvrak –Süleyman Hurma krizi sonrası işler arap saçına döndü.Trabzonspor yönetiminden hiçbir ismin net bir açıklama yapmamasının yanı sıra İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kriz ortamında kayıplara karışması taraftarı ve camiayı çileden çıkarı

TS taraftarıyla dalga mı geçiyorsunuz?

Trabzonspor’da Onur Kıvrak –Süleyman Hurma krizi sonrası işler arap saçına döndü.

Trabzonspor yönetiminden hiçbir ismin net bir açıklama yapmamasının yanı sıra İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kriz ortamında kayıplara karışması taraftarı ve camiayı çileden çıkarıyor.

Onur’un Süleyman Hurma ile tartışması ve kadro dışı bırakılmasıyla başlayan süreçte Hurma gün içerisinde istifa ettiğini açıklamıştı. Ancak gün sonunda flaş bir açıklamayla Hurma’nın görevine devam ettiğinin açıklanması şok etkisini artırmaya yetti. Bordo mavili tarafarların büyük tepkisini çeken ve hakarete varan ifadelerle yüklendiği Hurma’nın yeniden göreve dönmesi  büyük bir karmaşa yarattı.  Yaşananların Onur’u satma planıyla kurulan bir komplo olduğu iddiaları iyiden iyiye artarken bu hamlelerin taraftarın tepkisini ölçme harekatı da olabileceği öne sürülüyor.

Onur’a büyük destek veren taraftarlar şuan ki kadroda 2010-11 sezonundaki şampiyonluk kadrosunda yer alan tek oyuncu olan Kaptan için başta Hacıosmanoğlu ve Hurma’ya Trabzon’a döndüklerinde geniş çaplı bir tepki göstereceği kaydediliyor. Sosyal medyada ise, Demirören skandalının ardından yaşanan bu gelişmenin artık bardağı taşıran son gelişme olduğu vurgulanıyor.

Öte yandan Teknik direktör Şota’nın da Onur’a değil de Hurma’ya destek olması taraftarların tepkisini çektiği gözlemlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler