TS - Rize'ye kaybetmiyor

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak olan Trabzonspor ile Çaykur Rizespor karşılaşması ile iki takım 30. kez karşı karşıya gelecek.İki takım arasında oynanan 29 maçta Bordo mavili ekibin galibiyetlerde 18-4 üstünlüğü bulunuyor. 7 karşılaşma ise

TS - Rize'ye kaybetmiyor

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak olan Trabzonspor ile Çaykur Rizespor karşılaşması ile iki takım 30. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında oynanan 29 maçta Bordo mavili ekibin galibiyetlerde 18-4 üstünlüğü bulunuyor. 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor bu karşılaşmalarda rakip fileleri 56 kez havalandırırken, kalesinde ise 20 gol gördü.

RİZE'DEKİ MAÇLAR

Trabzonspor, deplasmanda Çaykur Rizespor karşısında 14 karşılaşmanın 5'inde galip geldi. Bordo-mavililer, 6 karşılaşmadan beraberlikle ayrılırken 3 maçta da mağlup oldu.

Deplasmanda Çaykur Rizespor filelerine 23 gol gönderen Trabzonspor, kalesinde 11 gol gördü.

İki takım arasındaki en farklı galibiyeti bordo-mavili takım, 2005-2006 sezonunda deplasmanda 6-1, 1988-89 sezonunda da sahasında 5-0'lık sonuçla elde etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler