TS Gaziantep maçında kural hatası var mı?

90+3. dakikada Cardozo'nun topunu Arokoyo elle kesti ancak hakem oyunu devam ettirince Trabzonsporlu oyuncular maçı bırakıp hakem Çağatay Şahan'a itirazda bulundu. Atak yapan G.Antepliler itirazlar üzerine orta sahada ataklarını kestiler. İtirazlar sonras

TS Gaziantep maçında kural hatası var mı?
90+3. dakikada Cardozo'nun topunu Arokoyo elle kesti ancak hakem oyunu devam ettirince Trabzonsporlu oyuncular maçı bırakıp hakem Çağatay Şahan'a itirazda bulundu. Atak yapan G.Antepliler itirazlar üzerine orta sahada ataklarını kestiler. İtirazlar sonrası maç kale vuruşuyla başladı. Oysa top dışarı çıkmamıştı. Trabzonsporlu yöneticiler bunun bir kural hatasını olduğunu öne sürdüler ve TFF'ye maçın tekrar edilmesi için başvuracaklarını açıkladılar. Maçın gözlemcisine durum aktarıldı o da 'Başvuru yapın' dedi.
 
EVET KURAL HATASI VAR 
 
MHK eski başkanı Mustafa Çulcu, karşılaşmadan sonra bir TV programında tartışmalı pozisyonları değerlendirdi.
 
Son dakikadaki penaltı pozisyonunda oyunu durduran hakem Çağatay Şahan'ın oyunu aut atışıyla başlatmasını kural hatası olarak değerlendiren Çulcu, "Eğer oyunu itiraz edenler için durdurduysa sarı ve kırmızı kartlarını gösterip oyunu kaldığı yerden, sahaya giren kişi için durdurduysa onun girdiği yerden (G.Antep'in kullanmasıyla) karşılaşmayı yeniden başlatmalıydı." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor