Transfer zirvesi

Karadeniz ekibinde milli ara çok hareketli geçiyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan aldığı, “Bu kez gecikmeyelim, çalışmalarımızı yapalım, hedeflerimizi seçelim” mesajıyla yurt dışına çıkan teknik direktör Ersun Yanal, dönüşte soluğu Bordo-Mavililer’in

Transfer zirvesi
Karadeniz ekibinde milli ara çok hareketli geçiyor.
 
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan aldığı, “Bu kez gecikmeyelim, çalışmalarımızı yapalım, hedeflerimizi seçelim” mesajıyla yurt dışına çıkan teknik direktör Ersun Yanal, dönüşte soluğu Bordo-Mavililer’in patronunun yanında alacak. 
 
İkili, Trabzonspor’un gelecek sezona dair transfer politikasını büyük ölçüde netleştirecek. Yanal’ın izlediği oyuncular hakkında bilgiler aktaracağı, aynı zamanda oluşturulacak olan transfer bütçesi hakkında da fikir alış-verişi yapılacağı gelen haberler arasında.
 
İç transfer de erken
 
Bilindiği gibi Başkan Hacıosmanoğlu’nun Yanal’dan bir başka isteği de takım içindeki oyuncular ile ilgili kararını erken vermesi yönündeydi. Sorun olmadan ve büyük bir kadro şişkinliği yaşanmadan kampa gidilmesinin herkes için ideal çözüm olduğunu belirten İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bu durum üzerine düğmeye basacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor