Transfer Trabzonspor'a ne kadara patladı?

İşte transfer döneminin faturası

Transfer Trabzonspor'a ne kadara patladı?
Yeni sezon öncesi 3 oyuncunun satışından 10.6 milyon lira kazanan Trabzonspor, kadrosuna kattığı 7 oyuncunun bonservis ve kiralama bedelleri olarak 35.7 milyon TL ödedi.

UEFA’nın Finansal Fair Play kriterleri kapsamında transferde yüksek rakamlar harcamak istemeyen Trabzonspor, şu ana kadar 7 futbolcuyu renklerine bağladı. Dış transferde Sheidaev ve Durica’yı bedelsiz transfer eden Trabzonspor, İbanez’i 1.4 milyon, Onazi’yi 3.5 milyon ve Bero’yu 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattı. Trabzonspor, Suk için 750 bin Euro, Castillo için ise 3 milyon Dolar kiralama bedeli ödedi.

Bordo mavililer transfer döneminin sona ermesine 2 gün kala sağ bek ve sağ açık transferleri için şartlarını zorluyor.

GİDENLERDEN 10.6 MİLYON

Kiralık, fesih ve bonservis ücretiyle gönderdiği oyuncuların yıllık ödemelerinden kurtularak önemli bir yükün altından kalkan bordo mavili yönetim, Douglas, Cavanda ve Erkan’ın satışından kasasına yaklaşık 10.6 milyon lira koydu. Trabzonspor, ayrıca kadroda düşünülmeyen Cardozo’nun da satışından kasasına yaklaşık 6.5 milyon liralık bir girdi sağlamayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler