Transfer stratejisi belirlendi

Muharrem Usta başkanlığındaki Trabzonspor yönetimi, ilk aşamada devre arası, ikinci aşamada ise sezon sonu için transfer stratejisini belirledi. Buna göre, futbolun başına Yılmaz Büyükaydın'ı getiren bordo-mavili yönetim, 4 kişiden oluşan transfer komites

Transfer stratejisi belirlendi

Muharrem Usta başkanlığındaki Trabzonspor yönetimi, ilk aşamada devre arası, ikinci aşamada ise sezon sonu için transfer stratejisini belirledi. Buna göre, futbolun başına Yılmaz Büyükaydın'ı getiren bordo-mavili yönetim, 4 kişiden oluşan transfer komitesi oluşturdu. Usta'nın başkanlığını yapacağı komitede  Nevzat Aydın, Asım Ören, Tuncay Bekiroğlu ve Yılmaz Büyükaydın yer alacak. 

Öncelikli olarak, mevcut kadroda yer alan ve gelecek sezon da kadroda kalması düşünülen isimlerle ön görüşme yapılıp, kendilerinden sözleşmelerindeki alacakları için indirime gidilmesi istenecek. Yönetim, gelecek sezon yola devam edeceği oyuncular için mevcut teknik direktör Sadi Tekelioğlu'ndan da rapor alacak.

Kadroda düşünülmeyen oyuncular ise, yurtiçinden transferi planlanan oyuncularla takas edilecek. Bu noktada görüşmeleri Yılmaz Büyükaydın yürütecek.

Yurt dışı transferi için ellerindeki oyuncu listesini bekleten komite, özellikle gelecek vaat eden futbolcular için Avrupa ve Güney Amerika pazarına dalmış durumda.

Trabzonspor yönetiminin transferde, göreve gelecek yeni teknik direktörün raporuna göre hareket edeceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor