Trabzon'un golcülerine bir haller oldu

Süper Lig'de 28 hafta geride kalırken Trabzonspor yalnızca 33 gol kaydederken golcü oyuncular bu rakama 10 golle katkıda bulundu. Bu istatistiklere bakıldığında Cardozo'nun 8 gol attığı Muhammet Beşir ile Muhammet Demir'in 1'er gol kaydettiği görüldü. Tak

Trabzon'un golcülerine bir haller oldu
Süper Lig'de 28 hafta geride kalırken Trabzonspor yalnızca 33 gol kaydederken golcü oyuncular bu rakama 10 golle katkıda bulundu. Bu istatistiklere bakıldığında Cardozo'nun 8 gol attığı Muhammet Beşir ile Muhammet Demir'in 1'er gol kaydettiği görüldü. Takımdan ayrılan Deniz Yılmaz ile N'doye ise bordo mavili takımda bu sezon gol kaydedemedi.
 
Geçen yıl 17 gol kaydeden Cardozo bu yıl düşüş yaşadı. Geçtiğimiz sezonun 28. haftasında 15 gol atan Paraguaylı golcü bu sezon ise 8 gol atarak beklentilerin uzağında kaldı
 
Geçen sezon 28 haftada 15 kez rakip fileleri havalandıran Cardozo, bu sezon aynı dönemde bin 91 dakika sahada kalmasına karşın 7 gol daha az kaydederek 8 golle beklentileri karşılayamadı.
 
Devre arasında Gaziantepspor'dan transfer edilen Muhammet Demir ise kırmızı siyahlı formayla attığı 7 golden sonra Trabzonspor'da 8 maçta 1 gol atabildi.
 
Sadi Tekelioğlu'nun takıma kazandırdığı Muhammet Beşir ise Hami Mandıralı döneminde forma şansı bulmakta zorlansada 3 maçta forma giydiği 35 dakikada 1 gol kaydetti.
 
Son maçlarda alınan galbiyetlerle alt sıralardan uzaklaşıp rahatlayan Karadeniz ekibinde golcüler bu süreçte gol atamazken 2 kez savunma oyuncuları ağları havalandırdı 1 gol de orta sahadan geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor