Trabzonspor’un yeni savunmacısı o mu olacak?

Trabzonspor, N'Doye'de olduğu gibi Papy Djilobodji için de son teklifini sundu ve beklemeye geçti. Birkaç gün içinde bu transfer noktalanacak Trabzonspor çok istediği Senegalli stoper Papy Djilobodji'nin transferini bu hafta sonuçlandırmaya kararlı. Sezon

Trabzonspor’un yeni savunmacısı o mu olacak?

Trabzonspor, N'Doye'de olduğu gibi Papy Djilobodji için de son teklifini sundu ve beklemeye geçti. Birkaç gün içinde bu transfer noktalanacak

Trabzonspor çok istediği Senegalli stoper Papy Djilobodji'nin transferini bu hafta sonuçlandırmaya kararlı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek oyuncuyu bırakmaya yanaşmayan Nantes kulübüne en son bir teklif yapan Trabzonspor, N'Doye transferinde olduğu gibi beklemeye çekildi. Birkaç gün içerisinde bu transferle ilgili olumlu veya olumsuz yönde bir gelişme olmaması durumunda bordo-mavililer alternatif isimlerle görüşmeye başlayacak.

Bu arada Djilobodji'nin bordo-mavili yöneticilere haber yollayarak, "Ben gelmeyi çok istiyorum. Ancak uzun yıllar forma giydiğim kulübümü de zor durumda bırakmak istemem. Umarım bu iş sorunsuz bir şekilde hallolur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor