Trabzonspor'un üzerine bakın nasıl oynuyorlar!

Galatasaray - Trabzonspor maçındaki yönetimiyle büyük tepki toplayan FIFA kokartlı hakem Deniz Ateş Bitnel’in gösterdiği kırmızı kart sonrası Aykut Demir tarafından tehdit edildiği, tünelde ise bordo-mavili futbolcunun saldırı girişimine maruz kaldığı idd

Trabzonspor'un üzerine bakın nasıl oynuyorlar!
Galatasaray - Trabzonspor maçındaki yönetimiyle büyük tepki toplayan FIFA kokartlı hakem Deniz Ateş Bitnel’in gösterdiği kırmızı kart sonrası Aykut Demir tarafından tehdit edildiği, tünelde ise bordo-mavili futbolcunun saldırı girişimine maruz kaldığı iddia edildi.
 
Trabzonspor'un hakkını yiyen emeğini çalan hakem Bitnel üzerinden TFF üzerindeki yükü hafifletmeye çalışan İstanbul basını her zaman olduğu gibi yine harekete geçti. Trabzonspor'un üzerine suç yapıştırmaya çalışan basın aradığı açığı Aykut üzerinden vurmaya kalkarak gerçekleştirmeye çalıştırdı. Önceki dönemlerinde olaylarla adı gündeme geldiği için Aykut Demir üzerinden kurulan senaryoda bordo mavili oyuncunun hakemi tehdit ettiği iddia edildi.
 
İŞTE BUGÜN ORTAYA ATILAN O ASILSIZ İDDİA
 
Karşılaşmanın 69. dakikasında ceza alanı içinde Podolski ile yaşadığı gerilim sonrası ikinci sarıdan kırmızı kartla ihraç edilen ve haksızlığa uğradığını savunan Aykut’un, hakem Bitnel’i, “Ayaklarına sıkacağım. Seni dışarıda döverim. Vuracağım seni” ifadeleriyle tehdit ettiği ve bu sözlerin raporlara da girdiği öğrenildi. Bitnel ve olaylara şahit olan dördüncü hakem Murat Özcan’ın disiplin raporlarının dün TFF Hukuk Müşavirliği’ne ulaştığı belirlendi.
 
Maç bitiminde ise soyunma odası koridorunda hakemin üzerine yürüyerek saldırmak isteyen, ancak araya giren futbolcular ve görevliler tarafından engellenen Aykut Demir’in bugün tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edileceği kaydedildi. Aykut’un bu eylemi maçın temsilcileri Yaşar Çatal ve Selçuk Küçükoğlu tarafından da rapor edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor