Trabzonspor'un UEFA savunması hazır

Trabzonspor'un 31 Mart Perşembe günü UEFA'nın genel merkezi Cenevre'de yapacağı fair-play savunmasının ana hatları belli oldu. Başkan Muharrem Usta ve Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu’nun hazır bulunacağı savunmada daha önce gönderilen yazılı savunma bu

Trabzonspor'un UEFA savunması hazır
Trabzonspor'un 31 Mart Perşembe günü UEFA'nın genel merkezi Cenevre'de yapacağı fair-play savunmasının ana hatları belli oldu. Başkan Muharrem Usta ve Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu’nun hazır bulunacağı savunmada daha önce gönderilen yazılı savunma bu kez sözlü olarak yapılacak.
 
Sözlü savunmayı bizzat Usta üstlenecek. Usta, hakimler kurulunun önünde neden ceza almamaları gerektiğinin altını çizecek. Burada finansal fair-play müfettişler kurulu Trabzonspor için istediği cezayı ilk kez açıklayacak.
 
Bordo-mavili yönetim ile hukukçular arasında yapılan değerlendirme toplantılarında Avrupa Kupaları'ndan men değil ama yüklü bir para cezası çıkabileceği öne sürülüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor