Trabzonspor’un stoperi Kap’a bildirildi

Trabzonspor  Akhisar Belediyespor’dan transfer edilen ve beklenen performansı veremeyen Uğur Demirok 1299 Osmanlıspor ile görüşmelere başladığını Kap’a bildirdi. Bordo-Mavili ekip ile aradığını başarıyı yakalamayan ve kendisine Trabzonspor tarafından kulü

Trabzonspor’un stoperi Kap’a bildirildi

Trabzonspor  Akhisar Belediyespor’dan transfer edilen ve beklenen performansı veremeyen Uğur Demirok 1299 Osmanlıspor ile görüşmelere başladığını Kap’a bildirdi.

Bordo-Mavili ekip ile aradığını başarıyı yakalamayan ve kendisine Trabzonspor tarafından kulüp bul çağrısı yapılan Uğur Demirok 1299 Osmanlıspor ile anlaşmak üzere.

Akhisar Belediyespor’da teknik direktörlüğünü yapan Mustafa Akçay’ın eski öğrencisini istediği ve bu transferde etkili olduğu öğrenildi.

Trabzonspor’da yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Profesyonel futbolcumuz Uğur Demirok'un,1299 Osmanlıspor A.Ş.'ye transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır ifadelerine yer  verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler