Trabzonspor’un sol kanadına ilaç olamadı

Trabzonspor’un yeni sezonda takımda düşünmediği İshak Doğan’ın kulüp arayışları sürüyor.Bordo-Mavili ekip geçen sezonun başında Kardemir Karabükspor’dan kadrosuna yıllık 2.137.500 TL garanti ücret karşılığı 4 yıllık sözleşme imzalanan İshak Doğan için yol

Trabzonspor’un sol kanadına ilaç olamadı

Trabzonspor’un yeni sezonda takımda düşünmediği İshak Doğan’ın kulüp arayışları sürüyor.

Bordo-Mavili ekip geçen sezonun başında Kardemir Karabükspor’dan kadrosuna yıllık 2.137.500 TL garanti ücret karşılığı 4 yıllık sözleşme imzalanan İshak Doğan için yol göründü.

Yeni sezonda Teknik Direktör Şota’nın kadroda düşünmediği ve kendisine kulüp bulması talimatı verilen oyuncu memleketine gitti. Oyuncunun menejer olan abisinin yurt dışında birkaç kulüple görüşme halinde olduğu ve Türkiye’den bazı takımlardan teklif aldığı belirtildi.

Bordo-Mavili takıma geldiği günden beri bir türlü beklenen patlamayı yapamayan kaderi önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Öte yandan İshak Doğan Trabzonspor ile 4 yıllık sözleşme karşılığı 10 milyon Tl fiyata anlaşmıştı.

Oyuncunun 2018 yılına kadar Trabzonspor ile sözleşmesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor