Trabzonspor'un Sivas'a şansı tutmuyor

Medicana Sivasspor ile Trabzonspor ligde yarın 21. kez karşı karşıya gelecek.   İki ekip arasında geride kalan 20 maçta Trabzonspor'un 9, Medicana Sivasspor'un 1'i hükmen, 6 galibiyeti bulunuyor. Taraflar arasındaki 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçland

Trabzonspor'un Sivas'a şansı tutmuyor
Medicana Sivasspor ile Trabzonspor ligde yarın 21. kez karşı karşıya gelecek.
 
İki ekip arasında geride kalan 20 maçta Trabzonspor'un 9, Medicana Sivasspor'un 1'i hükmen, 6 galibiyeti bulunuyor. Taraflar arasındaki 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Geride kalan maçlarda Trabzonspor 30, Sivasspor 23 gol kaydetti. 
 
Medicana Sivasspor biri İstanbul'da olmak üzere ev sahibi olduğu 10 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik alırken, rakibine 3 defa mağlup oldu. Bu maçlarda Sivasspor 16 gol, Trabzonspor ise 13 gol attı. 
 
Lige iyi başlayamayan ve geride kalan 8 haftada 2 mağlubiyet, 6 beraberlik alan Medicana Sivasspor, 15. sırada bulunuyor. Son 4 maçını kazanamayan Trabzonspor ise 10 puanla 11. sırada yer alıyor.
 
Sivas 4 Eylül Stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. 
 
İki takım arasında ligde yapılan 20 maçta alınan sonuçlar şöyle:
 
adsiz-101.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor