Trabzonspor'un savunmacıları golcü çıktı

Trabzonspor'un savunmacıları dokuz maça müdahale etti,Trabzon puanı kaptı Bu sezon defans adamları sayesinde birçok maçtan puan ile ayrılan Trabzonspor'da Carl Medjani attığı 7 gol ile ligde 73 forvet oyuncusunu geride bırakırken, geri adamları attıkları

Trabzonspor'un savunmacıları golcü çıktı

Trabzonspor'un savunmacıları dokuz maça müdahale etti,Trabzon puanı kaptı

 Bu sezon defans adamları sayesinde birçok maçtan puan ile ayrılan Trabzonspor'da Carl Medjani attığı 7 gol ile ligde 73 forvet oyuncusunu geride bırakırken, geri adamları attıkları goller ve yaptıkları asistlerle 16 puana doğrudan katkı sağladı.

9 MAÇIN KADERİ DEĞİŞTİ

Medjani, Belkalem, Bosingwa, Mustafa Akbaş ve Zeki Yavru skora etkileri ile 9 maçın kaderini değiştirmeyi başardılar. Trabzonspor'a bir kez 3 puanı getiren 5 oyuncu, 5 kez de takımlarını beraberlikten galibiyete taşımayı bildi.

BALIKESİR'İ ONLAR İMHA ETTİ
Balıkesirspor karşısında defans oyuncularının skora katkıları ile hayat bulan Trabzonspor'da, Carl Medjani durumu 1-1'e getiren golü atarken, Zeki Yavru da Cardozo'nun 50. dakikada attığı golün pasını vererek 3 puanın hazırlayıcısı oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor