Trabzonspor'un şampiyonluk yarışını umursamıyor

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Galatasaray'ı konuk edecek Trabzonspor'da, kulüp genel sekreteri Köksal Güney, bu sezon üst düzey hedeflerinin gerisinde kaldıklarını ancak Avrupa kupası hedeflerinin önlerinde bulunduğunu belirterek, "Galatasar

Trabzonspor'un şampiyonluk yarışını umursamıyor
Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Galatasaray'ı konuk edecek Trabzonspor'da, kulüp genel sekreteri Köksal Güney, bu sezon üst düzey hedeflerinin gerisinde kaldıklarını ancak Avrupa kupası hedeflerinin önlerinde bulunduğunu belirterek, "Galatasaray şampiyon olacak, olmayacak bizi ilgilendirmez. Kendi işimize bakıyoruz" dedi.
 
Güney,yaptığı açıklamada, bu sezon ligde yaşadıkları çeşitli sorunlar nedeniyle hedefledikleri yerin uzağında kalarak taraftarlarını üzdüklerini belirtti.
 
Galatasaray maçını kazanarak taraftarlarının yüzünü güldürmek istediklerini vurgulayan Güney, şöyle devam etti:
 
"Bu maç bizim için de önemli. Galatasaray'ın şampiyonluğa oynamasına bakmıyoruz. Biz de büyük takımız.  Bu sene üst düzey hedeflerimizin gerisinde kaldık ama Avrupa kupası hedefimiz var. Galatasaray şampiyon olacak, olmayacak bizi ilgilendirmez. Biz kendi işimize bakıyoruz. Onlar da kazanmak isteyecek.  Bizim de Avrupa yolunda kazanmamız gereken bir maç. Taraftarımızın desteğiyle 3 puan almak istiyoruz."
 
Takımda sakat oyuncuların düzeldiğini kaydeden Güney, "Yusuf, oynayabilecek duruma geldi. Hocanın da kadro kurma konusunda seçenekleri de arttı. Futbolcularımız motive. İnşallah bu maçı kazanacağız" diye konuştu.
 
- "Biz spora dönmek istiyoruz"
 
Güney, Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıya ilişkin bir soru üzerine de "Biz bu olayla ilgili, ne olduğunu bilmiyoruz. Olmaması gereken bir olay. Biz bunları hemen unutuyoruz, sporla bağdaştırmıyoruz. Bu haftadan itibaren tekrar spora dönmek, önümüzdeki maçlarımıza bakmak istiyoruz. Bu olayı artık hiç konuşmak istemiyoruz. Bunlar gerekli yerler tarafından araştırılan şeyler" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler