"Trabzonspor'un şampiyonluğu kovaladığı yerde..."

Trabzonspor'un Beşiktaş'ı 2-1 yenmesinin ardından spor yorumcusu Erman Toroğlu köşesinde bu galibiyeti konu aldı. "Trabzon'un şampiyonluğu sonuna kadar kovaladığı yerde de şampiyonluk masa başına kalmaz." diyen Toroğlu'nun Fotomaç'taki yazısının ilgili bö

"Trabzonspor'un şampiyonluğu kovaladığı yerde..."

Trabzonspor'un Beşiktaş'ı 2-1 yenmesinin ardından spor yorumcusu Erman Toroğlu köşesinde bu galibiyeti konu aldı.

"Trabzon'un şampiyonluğu sonuna kadar kovaladığı yerde de şampiyonluk masa başına kalmaz." diyen Toroğlu'nun Fotomaç'taki yazısının ilgili bölümü şöyle;

İnşallah devamı gelir 

Trabzonspor geçen seneki görüntüsünden çok uzakta. Tabii artı yönde.

Birşeyler olmuş, inşallah aynen devam ederler. Çünkü Trabzon'un şampiyonluk mücadelesinin olduğu yerde masa başı, perde arkası, arkadan vurma zor olur. Çünkü Trabzonspor devrede olursa masadaki bütün kartlar açık oynanır. Üç büyükler bunu iyi bilirler ne demek istediğimi! Trabzon'un şampiyonluğu sonuna kadar kovaladığı yerde de şampiyonluk masa başına kalmaz.

Kalırsa futbolun başı belaya girer.

Bunu geçmişte gördük.

Trabzon'daki bu değişiklik hocadan mı? Menajerden mi? Onu bilemem!

İnşallah devamını getirirler. Şimdi dönelim hakeme; Bak kardeşim düzgün bir adamsın. Kıçın, başın oynamıyor. Ama verdiğin kararlarda çoğunlukla doğruyu yakalayamazsan "şamar oğlanı" olursun.

Bu maçta kötü değildin, çok kötüydün!

Seni de profesyonel yaptılar ama benden sana tavsiye; "Ne bu profesyonelliğe güven, ne de seni idare eden komitelere." Sen sahada doğruyu çalarsan yaşarsın. Yoksa "koçum, aslanım" diye seni öldürürler. 

 

Heyecanı yüksek derbi 

Quaresma'ya gösterdiğin birinci sarı kart, sarı kart değil. Beşiktaş'ın attığı golde top traktörün tekerleği gibi dönüyor, dönüyor, gol oluyor. Sen seyrediyorsun.

İkili mücadelelerde çaldığın düdüklerde istikrarın yok. Avantaj uygulayacağın yerde oyunu kesiyorsun.

Haksız yere verdiğin kararlardan dolayı da futbolcular sinirleniyorlar ve seni zor durumda bırakıyorlar.

Bakınız hakem ve yardımcıları, sahada 6 kişisiniz. İkişer gözünüz var.

Yani 12 eder! Hadi biriniz görmedi, diğerleriniz ne iş yapar? Dün gece neler oldu neler? Topun olmadığı yerde, biri birini itiyor, biri birini çekiyor.

Penaltı pozisyonları var, fauller var. Var oğlu var! Ama hiç birinizden ses yok!

Beşiktaşlı defans oyuncusu kendini aut çizgisi dışına atıyor güya ofsaytı kesecek ama siz ona yardım ederek ofsayt veriyorsunuz. Ofsaytı kesmek için forvet kendini dışarı atar ama defans futbolcusu atamaz! Siz bunları bilmiyor musunuz? Biliyorsunuz!

Uygulayamıyorsunuz. Niye? Bazılarınız profesyonel oldu. Daha doğrusu profesyonel eyyamcılığa doğru gidiyorsunuz.

Çünkü sizin komiteniz tamamen torpille kurulan bir komite.

Komitenin kuruluşu tepeden tırnağa eyyam kokuyor. Haliyle "biz de eyyam yapabiliriz" diyorsanız haklısınız!

Kalitesi düşük, heyecanı yüksek bir maç izledik. Akılda kalan ne var derseniz? Trabzonspor'un geçtiğimiz iki yıla göre daha bir takım olma yönünde olumlu sinyalleri var derim.

İnşallah bozulmaz devam ederler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor