Trabzonspor'un rakibini nasıl bir takım?

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turunda ilk maçta Hüseyin Avni Aker stadında 1-0 mağlup ettiği Lüksemburg temsilcisi Differdange 03'ü rövanş maçında da 2-1 mağlup ederek 3. Ön Eleme Turuna yükseldi.ilk maçta Jelgava, Rabotnicki'yi 1-0mağlup etmiş

Trabzonspor'un rakibini nasıl bir takım?

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turunda ilk maçta Hüseyin Avni Aker stadında 1-0 mağlup ettiği Lüksemburg temsilcisi Differdange 03'ü rövanş maçında da 2-1 mağlup ederek 3. Ön Eleme Turuna yükseldi.

ilk maçta Jelgava, Rabotnicki'yi 1-0mağlup etmişti. İkinci maçta ise Rabotncki, Jelgava'yı 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla Trabzonspor'un 3. Ön Eleme turundaki rakibi Romanya temsilcisi Rabotnicki oldu.

Trabzonspor, 3. ön eleme turunda ilk maçı 30 Temmuz’da deplasmanda,  rövanşı ise 6 Ağustos’ta Avni Aker Stadı’nda oynayacak. 

RABOTNİCKİ NASIL BİR TAKIM!

Makedonya ekibi Rabotnicki 1937 yılında bir "demir yolu futbol kulübü" olarak kuruldu. Avrupa'da birçok kez mücadele eden Rabotnicki  Fransız kulüp Lille'i de eleme başarısı gösterdi. Maçlarını 36.400 kapasiteli Philip II Arena'da oynayan Makedon takımının toplam değeri 3 Milyon 190 Bin Euro olarak gösteriliyor. Rabotnicki'nin başkanlığını Dragan Popovski teknik direktörlüğünü ise Goran Petreski yapıyor.

İŞTE RABOTNİCKİ'NİN KADROSU

we-004.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor