Trabzonspor'un Rabotnicki muhtemel 11'i!

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın deplasmanda Makedonya'nın Rabotnicki takımı ile karşılaşacak.Bordo-mavili ekipte kadro dışı bırakıldıktan sonra kamptan ayrılan Onur Recep Kıvrak'ın yanı sıra , sakatlıkları bulunan Mehmet E

Trabzonspor'un Rabotnicki muhtemel 11'i!

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın deplasmanda Makedonya'nın Rabotnicki takımı ile karşılaşacak.

Bordo-mavili ekipte kadro dışı bırakıldıktan sonra kamptan ayrılan Onur Recep Kıvrak'ın yanı sıra , sakatlıkları bulunan Mehmet Ekici, Mbia ve Deniz Yılmaz bu önemli müsabakada forma giyemeyecek. Almanya kampının ardından takımla Makedonya'ya gelen ancak UEFA listesinde adları bulunmayan Soner Aydoğdu, Musa Nizam ve kaleci Yavuz Aygün de kadroda yer alamayacak.

Orta alanda Mbia, Mehmet Ekici, Soner Aydoğdu gibi isimlerin yokluğunda, büyük ihtimalle belindeki sakatlığı büyük oranda düzelen Özer Hurmacı forma giyecek.

POLONYALI HAKEM YÖNETECEK!

Üsküp'teki Nacionalna Arena Filip II Makedonski Stadı'nda TSİ 21.00'de başlayacak karşılaşmada Polonyalı Pawel Gil düdük çalacak.

Gil'in yardımcılıklarını Piotr Sadczuk ile Marcin Borkowski yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Bartosz Frankowski olacak.

İŞTE TRABZONSPOR'UN 11'İ!

Trabzonspor'un yarınki maçta Rabotnicki maçında İbrahim Demir, Cavanda, Mustafa Yumlu, Uğur Demirok, Alper Uludağ, Medjani, Aytaç Kara, Cosntant, Yusuf Erdoğan, Sefa Yılmaz ve Cardozo 11'i ile çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler