"Trabzonspor'un problemi bölünmüşlük ve ekonomik sorunlar"

Trabzonspor Başkan Adayı Celil hekimoğlu Haber61.net'e önemli açıklamalarda bulundu.Divan Kurulunda yaptı açıklamalardan sonra olumlu tepkiler aldığını belirten Hekimoğlu, "Şunu gördüm camia, Trabzonspor’un ekonomik tablosunu bilmiyor. Belki de birçok yön

"Trabzonspor'un problemi bölünmüşlük ve ekonomik sorunlar"

Trabzonspor Başkan Adayı Celil hekimoğlu Haber61.net'e önemli açıklamalarda bulundu.

Divan Kurulunda yaptı açıklamalardan sonra olumlu tepkiler aldığını belirten Hekimoğlu, "Şunu gördüm camia, Trabzonspor’un ekonomik tablosunu bilmiyor. Belki de birçok yönetici bilmiyor" dedi.

Celil Hekimoğlu, "Trabzonspor yönetim kurulu benim şuan söyleyeceklerimi yanlış buluyorsa açıklama yapabilirler. Trabzonspor’un gelirleri çok ciddi boyutta düştü. Geçmiş yıllarda 80-85 milyon lira civarında seyreden gelirlerimiz son yıllarda özellikle tribünlerin boşalması göğüs reklamımızın olmamasıyla takribi 70 milyon liralara düştü. Trabzonspor’un bir tarafta gelirleri bir tarafta giderleri var." ifadelerini kullandı.

 

TRABZONSPOR’UN İKİ PROBLEMİ VAR. BİRİNCİSİ BÖLÜNMÜŞLÜK, İKİNCİSİ EKONOMİK SORUNLAR

Hekimoğlu Trabzonspor'un borcunun yaklaşık 400 Milyon TL olduğunu söyleyerek,  "Sadece önümüzdeki yıl Trabzonspor Kulübünün bütçesi 110 Milyon TL’dir. Biraz açmak gerekirse transfer yapmazsak ve kadromuzdaki 3 tane önemli oyuncumuz Özer Hurmacı, Belkalem ve kaleci Hakan Arıkan’ın sözleşmesi bittiği için bırakırsak bunları transfer etmezsek yani sıfır transfer edersek sporcu maaşları, primleri, maç başları ve giderleri ve stopajlarıyla birlikte Trabzonspor’un yükü 110 milyon TL’dir.  Yani 70 Milyon TL gelir 110 Milyon TL gider var. Onun yanında Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’un giderleri de var. En acıklısı ise 220 Milyon TL banka borcu ve bu banka borcundan kaynaklanan yaklaşık 25 Milyon TL faiz var. Trabzonspor’un bu şekilde baktığınız zaman borç yaklaşık 400 Milyon TL civarında" şeklinde konuştu.

ÇOK TRANSFER İŞİ BİTECEK

Geçen sene Fenerbahçenin bir tane transfer yaptığı belirten Hekimoğlu, "Trabzonspor şuan bilançosu itibariyle sermaye arttırma noktasındaki kredisini bitirdi. Trabzonspor sadece 10 Milyon TL daha arttırma yapabilir. Artık deniz bitti, artık gerçekçi olmamız lazım. Ve buna göre transfer yapmamız lazım. Benim yapacak olduklarım nokta transfer olacaktır." dedi.

BU TAKIM BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ

Celil hekimoğlu "Uzun yıllardır uyuyan bir devi biz uyandırmak istiyoruz. Hep beraber şampiyonluğa inanan ve seferberlik havasında idarecisiyle yöneticisiyle ve taraftarıyla bütünleşen bir takım oluşmasını istiyoruz. Beşiktaş maçında ve daha sonraki maçlarda takımımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Tuncay Lakot - Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler