Trabzonspor'un orta sahası 13 takıma bedel!

Trabzonspor transfer döneminde kadrosuna kattığı oyuncularla beraber transfermarkt belirlemelerine göre piyasa değeri  112 Milyon 350 Bin Euro’ya yükseldi. Bordo mavili ekip bu değeriyle birlikte Süper Lig’in en pahalı 4. Takımı oldu.  Fenerbahçe 166 Mily

Trabzonspor'un orta sahası 13 takıma bedel!

Trabzonspor transfer döneminde kadrosuna kattığı oyuncularla beraber transfermarkt belirlemelerine göre piyasa değeri  112 Milyon 350 Bin Euro’ya yükseldi.

Bordo mavili ekip bu değeriyle birlikte Süper Lig’in en pahalı 4. Takımı oldu.  Fenerbahçe 166 Milyon Euro , Beşiktaş 121 Milyon Euro ve Galatasaray  118 Milyon Euro ile ilk 3te yer alırken 4. sıradaki Trabzonspor’un ardından en pahalı takım ise 67 Milyon Euro’luk değeriyle Bursaspor oldu.

İlk 5 takımın ardından gelen 13 takımın değeri ise Trabzonspor’un orta sahadaki futbolcularının toplam değerlerinden daha düşük olduğu gözlemlendi.

Sefa Yılmaz,Erkan Zengin,Yusuf Erdoğan,Marko Marin,Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Okay Yokuşlu , Bourceanu, Aytaç Kara, M’bia ve Constant’tan oluşan orta sahasının toplam değeri   49.5 Milyon Euro olarak belirlendi. Sıralamada ilk 5’in haricindeki en değerli takım olan Başakşehir’in ise piyasa değeri 46 Milyon 100 Bin Euro…

Öte yandan Trabzonspor’un defans hattı  27 Milyon 350 Bin Euro değere sahipken forvet hattının değeri ise16 Milyon 100 Bin Euro olarak belirlendi.

Süper Lig Ekiplerinin Değerleri İçin tıklayın

Trabzonspor orta sahasındaki futbolcuların değerleri için tıklayın

Haber:Doğan Alayoğlu/Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor