Trabzonspor'un önde gelenleri toplandı

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen aralarında başta eski başkanlar Özkan Sümer, Atay Aktuğ, Ahmet Celal Ataman ile eski asbaşkanlardan Hayrettin Hacısalihoğlu olmak üzere camianın önemli isimleriyle Ziyabey Tesisleri'nde bir araya geldi. Toplantı

Trabzonspor'un önde gelenleri toplandı

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen aralarında başta eski başkanlar Özkan Sümer, Atay Aktuğ, Ahmet Celal Ataman ile eski asbaşkanlardan Hayrettin Hacısalihoğlu olmak üzere camianın önemli isimleriyle Ziyabey Tesisleri'nde bir araya geldi. Toplantıya Trabzonspor yönetimi davet edilmesine rağmen hiçbir yöneticinin katılmadığı öğrenildi.

Basının alınmadığı toplantı sonrası Ali Sürmen toplantıyla ilgili açıklamada bulunmazken eski başkan Atay Aktuğ Haber61 Spor Servisine açıklamalarde bulundu.

Kongre salonunun 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapılamacağı ortak görüşünün çıktığının öğrenildiği toplantıyla ilgili Haber61'e konuşan Aktuğ " Benim beyanım ortada, ben 5 ay öncede söylemiştim. Benim görüşüm olağanüstü kongre olması yönünde. Ancak hukukçular bu yönde değerlendirmede bulunmuyorlar. Ben hukukçu değilm sadece kendi fikrimi beyan ettim. Bu toplantıda konu Trabzonspor'du. Trabzonsporlu yöneticilerin gelmemesinie anlam veremiyorum. Sonuçta başka bir şey değil Trabzonspor'u konuşuyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor