Trabzonspor'un muhtemel Konyaspor 11'i!

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Torku konyaspor ile yarın (06.03.2016) karşı karşıya gelecek. Büyükşehir Torku Arena'da oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Hak

Trabzonspor'un muhtemel Konyaspor 11'i!

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Torku konyaspor ile yarın (06.03.2016) karşı karşıya gelecek.

Büyükşehir Torku Arena'da oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Serdar Akçer olacak. 5. hakem emre Malok ve 6. hakem Ali Zağlı olacak.

Sakat ve cezalı oyuncularının fazlalığı nedeniyle kadro kurma konusunda sıkıntı yaşatan Teknik Direktör Hami Mandıralı'nın karşılaşmaya Esteban Alvarado, Bosingwa, Mustafa, Douglas Franco, Musa Nizam, Akakpo, Özer, Sefa, Marin, Yusuf ve Muhammet Demir 11'i ile çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor