Trabzonspor’un muhtemel Gençlerbirliği 11’i!

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’in 29. Haftasının son maçında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.   19 Mayıs stadında oynanacak olan karşılaşmada Mete Kalkavan düdük çalacak. Yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Aleks Taşçıoğlu yapacak.

Trabzonspor’un muhtemel Gençlerbirliği 11’i!
Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’in 29. Haftasının son maçında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.
 
19 Mayıs stadında oynanacak olan karşılaşmada Mete Kalkavan düdük çalacak. Yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi Esat Sancaktar, 5. Hakemi Onur Karabaş, 6. Hakemi ise Burak Taşkınsoy olacak. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşma Lig TV’den canlı olarak yayınlanacak.
 
Bordo mavililer, Avrupa hedefi doğrultusunda büyük önem verdikleri iki karşılaşmadan biri olan Gençlerbirliği maçından galibiyetle ayrılarak Hüseyin Avnİ Aker stadında oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşması öncesinde moral bulmak istiyor. 
 
Trabzonspor’un bu karşılaşmaya Esteban- Cavanda, Mustafa, Aykut, Güray, Özer, Okay, Marin, Mehmet, Erkan, Muhammet Demir 11’i ile çıkması bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor