Trabzonspor'un muhtemel Eskişehir 11'i

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen Trabzonspor, yarın sahasında Eskişehirspor'u yenerek, moral bulmayı hedefliyor.   Bordo-mavili takımda, kırmızı kart cezalısı Alper Uludağ ile sarı kart cezalısı Salih Dursun’un yanı

Trabzonspor'un muhtemel Eskişehir 11'i

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen Trabzonspor, yarın sahasında Eskişehirspor'u yenerek, moral bulmayı hedefliyor.

 
Bordo-mavili takımda, kırmızı kart cezalısı Alper Uludağ ile sarı kart cezalısı Salih Dursun’un yanı sıra ameliyat olan ve 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Sefa Yılmaz, forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlıkları süren Mehmet Ekici, Marko Marin ve Erkan Zengin ile hasta olan Cavanda’nın son durumlarının maç saatinden önce belli olacağı bildirildi.
 
Gaziantepspor maçı sonrasında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 2 maç seyircisiz oynama cezası verdiği Trabzonspor, Gençlerbirliği maçının ardından Eskişehirspor maçına da seyircisinden yoksun çıkacak.
 
Karadeniz ekibinin Eskişehirspor karşısına Onur Recep Kıvrak, Cavanda, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Yusuf Erdoğan, Mbia, Okay Yokuşlu, Özer Hurmacı, Aytaç Kara, Erkan Zengin ve Cardozo 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler