Trabzonspor'un "Messi'si" forma istiyor!

Trabzonspor'da genç oyuncular kalan haftalarda forma giymek istiyor. Özellikle Muhammet Beşir ve UEFA'nın "Türk Messi" olarak duyurduğu Abdulkadir Ömür şans bulmak istiyor.    Sadi Tekelioğlu döneminde A takıma kazandırılan, ligde ve kupada 10 maçta forma

Trabzonspor'un "Messi'si" forma istiyor!
Trabzonspor'da genç oyuncular kalan haftalarda forma giymek istiyor. Özellikle Muhammet Beşir ve UEFA'nın "Türk Messi" olarak duyurduğu Abdulkadir Ömür şans bulmak istiyor.
 
 Sadi Tekelioğlu döneminde A takıma kazandırılan, ligde ve kupada 10 maçta forma giyip 3 gol kaydeden Muhammet Beşir, Çaykur Rizespor karşısında teknik direktör Hami Mandıralı’nın forma vermesi durumunda kendisine verilebilecek şansı iyi kullanmak istediğini söyledi.
 
FORMA BEKLİYOR
 
UEFA tarafından ‘Türk Messi’ yakıştırılması yapılan bordo mavililerin bir diğer genç oyuncusu Abdülkadir Ömür'de Çaykur Rizespor'la pazar günü oynanacak maçta Süper Lig’deki ilk maçına çıkmak istiyor. İki defa forma şansı bulduğu Türkiye Kupası’nda taraftarın dikkatini çeken isimlerden olan Abdülkadir, forma bekleyen isimler arasında yer alıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler