Trabzonspor'un Konya'da bu istatistiği dikkat çekiyor

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Torku Konyaspor 30. kez karşı karşıya gelecek.    İki takım arasında bugüne kadar oynanan 29 maçta Karadeniz temsilcisinin galibiyetlerde 15-8 üstünlüğü bulunurken, 6 maçta da taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. T

Trabzonspor'un Konya'da bu istatistiği dikkat çekiyor
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Torku Konyaspor 30. kez karşı karşıya gelecek. 
 
İki takım arasında bugüne kadar oynanan 29 maçta Karadeniz temsilcisinin galibiyetlerde 15-8 üstünlüğü bulunurken, 6 maçta da taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda 43 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 31 gol gördü.
 
KONYA'DA BERABERLİKLER DİKKAT ÇEKİYOR
 
İki takım arasında Konya'da oynanan 14 maçta ise ev sahibi Torku Konyaspor'un 3, Trabzonspor'un ise 6 galibiyeti bulunuyor. 5 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Bordo-mavililerin 15 golüne ev sahibi takım 14 golle yanıt verdi.
 
Ligin ilk yarısında Trabzon'da oynanan karşılaşmayı ise Torku Konyaspor 2-1 kazanmıştı. İki takım arasında oynanan maçlarda ise en farklı sonuçlar 1991-92 sezonunda Hüseyin Avni Aker'de rakibini 4-0'lık skorla yenerek elde etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor