Trabzonspor'un Kelepir futbolcuları

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’un geçen yıl yıldız diye kadrosuna kattığı oyuncular bu yıl başa bela oldu. Geçtiğimiz yıl özel uçaklar ile Trabzon’a getirilen sporcular bu yıl satılmak üzere pazara çıkarılırken birçoğu alıcı bulamazken bir kısmı da

Trabzonspor'un Kelepir futbolcuları

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’un geçen yıl yıldız diye kadrosuna kattığı oyuncular bu yıl başa bela oldu. Geçtiğimiz yıl özel uçaklar ile Trabzon’a getirilen sporcular bu yıl satılmak üzere pazara çıkarılırken birçoğu alıcı bulamazken bir kısmı da kelepir fiyatına satılmak üzere. Bordo Mavili takıma geçtiğimiz yıl gelen Costant’a bu yıl Fransa liginden teklif var. Bu oyuncuya Fransızlar 1 Milyon Euro verirken Trabzonspor’a maliyeti ise 2,5 Milyon Euro oldu. Bordo Mavili kulüp oyuncunun bu fiyata satılmasından yana olmaz iken Costant’ın Trabzon’dan gitmek istemediği vurgulandı.

YATABARE İSE...

Elde kalan ve kelepir fiyatına düşen bir diğer oyuncu Yatabare’yi kulüp gözden çıkarırken hiçbir kulüpten teklif gelmemesi ise yönetimde moralleri bozan bir diğer olay oldu. Yatabare, Trabzonsor’da istenilen performansı sergileyemez iken kulüp içerisinde sorunlarda yaşadığı da öğrenildi. Gecen yılki transferler arasında bir tek teklif alan oyuncu Waris oldu. Avrupa’nın ciddi kulüplerinden teklif alan Waris’in istemesi durumunda kulüpten ayrıla bileceği gündemde. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor