"Trabzonspor'un kapısından döndüm"

Bir dönem Avrupa'nın önemli takımlarının da dikkatini çeken ancak beklenen çıkışı gösteremeyen 30 yaşındaki Letonyalı oyuncu Aleksandrs Cekulajevs, yıllar sonra Türkiye ile ilgili bir transfer itirafında bulundu.   Letonya'daki futbol kariyerinin ardından

"Trabzonspor'un kapısından döndüm"
Bir dönem Avrupa'nın önemli takımlarının da dikkatini çeken ancak beklenen çıkışı gösteremeyen 30 yaşındaki Letonyalı oyuncu Aleksandrs Cekulajevs, yıllar sonra Türkiye ile ilgili bir transfer itirafında bulundu.
 
Letonya'daki futbol kariyerinin ardından, Estonya, İzlanda, Malta, Macaristan kulüplerinde oynayan ve son olarak Faroe Adaları temsilcisi AB Argir'de forma giyen Aleksandrs Cekulajevs, 2011'den Türkiye'ye transfer olma ihtimali olduğunu açıkladı. Aleksandrs Cekulajevs, ''2011'de birkaç önemli takım benimle ilgileniyordu. Özellikle Almanya'dan Duisburg ve Türkiye'den Trabzonspor. Ancak eski menajerim transferi noktalayamadı'' sözleriyle Trabzonspor'un kapısından döndüğünü dile getirdi.
 
30 yaşındaki Cekulajevs, patlama yapamamasını ise doğru fırsatların gelmemesine bağladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler