Trabzonspor'un iskeleti çöktü

Bordo-Mavililer, bu sezon sakatlık kabuslarından kurtulamazken, son olarak Oscar Cardozo’nun da yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.   Süper Lig’de ikinci yarıya kötü bir giriş yapan Trabzonspor, diğer taraftan da sakatlıklarla boğuşuyor.

Trabzonspor'un iskeleti çöktü
Bordo-Mavililer, bu sezon sakatlık kabuslarından kurtulamazken, son olarak Oscar Cardozo’nun da yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
 
Süper Lig’de ikinci yarıya kötü bir giriş yapan Trabzonspor, diğer taraftan da sakatlıklarla boğuşuyor. Mustafa Yumlu 2 haftadır forma giyemezken, adalesinde yırtık olan Mehmet Ekici ve Akhisar maçında da kolu çıkan Güray Vural’ın da sahalardan 4 hafta uzak kalacağı açıklanmıştı.
 
Trabzonspor’un Türkiye Kupası’nda Akhisar ile oynadığı karşılaşmanın son bölümünde sakatlanan ve oyundan çıkan Cardozo’dan da kötü haber geldi. Yıldız golcünün de arka adalesinde yırtık oluştuğu ve sahalara dönmesinin 3-4 haftayı bulabileceği ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor