Trabzonspor'un imha timi hazır

Spor Toto Süper Lig'de ilk 4. haftayı Bursaspor, Beşiktaş ve Kayserispor galibiyetleriyle geçiren Trabzonspor, sahasında ise Akhisar Belediyespor ile berabere kalmıştı. Karadeniz ekibi ligde 10 puana ulaşırken, 2010-2011'de de ilk 4 haftada 10 puana ulaşm

Trabzonspor'un imha timi hazır
Spor Toto Süper Lig'de ilk 4. haftayı Bursaspor, Beşiktaş ve Kayserispor galibiyetleriyle geçiren Trabzonspor, sahasında ise Akhisar Belediyespor ile berabere kalmıştı. Karadeniz ekibi ligde 10 puana ulaşırken, 2010-2011'de de ilk 4 haftada 10 puana ulaşmıştı. Ezeli rakibi Fenerbahçe ile zirveyi paylaşan bordo-mavililerde gözler cumartesi günü oynayacağı Galatasaray maçına çevrildi. 
 
G.SARAY'I MARKAJA ALDI 
Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze ve ekibi Galatasaray'ı yakın markaja aldı. Sarı-kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e 2-0 yenildiği karşılaşmayı izleyen Gürcü teknik adam, önemli notlar aldı. Rakibin eksi ve artı yönlerini oyuncularıyla paylaşan Şota rakibin diğer kasetlerini de oyuncularına izletiyor. Zirve yolunda bordo-mavililerin önemli rakiplerinden biri olan Galatasaray'ı evinde oynayacağı karşılaşmada yenmek isteyen Gürcü teknik adam, saha ve seyirci avantajını iyi kullanmayı da planlıyor. Ligin başında yakalanan olumlu havanının bozulmasını istemeyen genç hoca, sarı-kırmızılı takım ile oynanacak derbiye camianın güvenini kazanması adına da büyük bir önem veriyor. 
 
SİZE GÜVENİM TAM 
Gürcü hocanın bu maçta Cardozo ve Marin gibi yıldızları ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor. Şota bu iki oyuncu ile özel olarak görüşerek, "Şu anda lideriz ve bunu devam ettirmek gerekiyor. G.Saray'ı yenersek hem taraftarımız takıma tam anlamıyla güvenir, hem de zirvede kalırız. Gerekeni yapın" dediği belirtildi. Bu iki oyuncunun derbi galibiyeti için hocalarına galibiyet sözü verdiği belirtiliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor