Trabzonspor'un gizli golcüsü!

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Carl Medjani, takımının kurtarıcısı oldu. Galatasaray maçında attığı golle Karadeniz ekibini galibiyete taşıyan Cezayirli futbolcu, Gençlerbirliği karşısında ise mağlubiyetten kurtardı. Trabzonspor'un gol için bast

Trabzonspor'un gizli golcüsü!
Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Carl Medjani, takımının kurtarıcısı oldu.
 
Galatasaray maçında attığı golle Karadeniz ekibini galibiyete taşıyan Cezayirli futbolcu, Gençlerbirliği karşısında ise mağlubiyetten kurtardı. Trabzonspor'un gol için bastırdığı son dakikalarda kazanılan serbest vuruşun ardından ceza saha içinde boşta kalan topu ağlara yollayan oyuncu, skoru 1-1'e taşıdı ve maçın sonucunu belirledi. Futbola forvet olarak başlayan ve Gençlerbirliği karşısında da o günlerden kalma fırsatçılığını konuşturan Carl Medjani, Süper Lig'de 6. golünü ağlara gönderdi. Bir de asisti bulunan bordo-mavili yıldız, bu sezon takımın en skorer 4 isminden biri. Bordo-mavililerde Cardozo'nun 15, Ekici'nin 9, Sefa 6 ve Medjani 6'şar golü var.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler