Trabzonspor’un gençleri Ersun Yanal kurbanı

Trabzonspor’un Slovakya ve Macaristan kampına katılan alt yapıdan yetişen genç oyuncuların akıbeti netleşiyor.

Trabzonspor’un gençleri Ersun Yanal kurbanı
Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya ve Macaristan'da yaptığı kamplarla tamamlayan Trabzonspor'da bu kamplara çağırılan genç oyuncuların kalıp kalmayacağı yönünde karar veriliecek.

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın performanslarından memnun kalmadığı oyuncularla ilgili yönetime rapor sunduğu ve bu oyuncuları yeni sezonda takımda değerlendirmeyeceğini ilettiği ifade edildi. Trabzonspor’da geleceğin yıldızları olarak adlandırılan ve takımın omurgasını oluşturması beklenen bu isimlerin takımdan gönderilecek olması kafaları karıştırdı.

Bordo-mavili takımda geçen sezon A takımda şans bulan Semih Karadeniz, Ramazan Övünç, Muhammet Beşir ve 1461 Trabzon’da geçtiğimiz sezonda iyi bir grafik sergileyen Batuhan Artarslan ile geçen sezon Kardemir Karabükspor’da kiralık oynayan Gökhan Alsan teknik Direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda takım bulmaları talimatı verildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor